През август Припомняме, че достъпът на автомобили до Стария Пловдив трябва да

...
</TD
>През август Припомняме, че достъпът на автомобили до Стария Пловдив трябва да
Коментари Харесай

Колко нарушители изгоряха в Стария град?

През август 

Припомняме, че достъпът на коли до Стария Пловдив би трябвало да бъде следен и по опция мощно стеснен. В него би трябвало да бъдат допускани с коли единствено жители, които живеят там, както и посетители на хотелите и заведенията за хранене и спедиторски коли или такива със специфичен режим, или най-малко по този начин е съгласно признатите правила.

След голям брой диалози с разнообразни институции, те нямаха съответен отговор за какво обстановката с паркирането е лишена от надзор, а повърхностно си прехвърляха отговорността. 

В един от диалозите с шефа на " Общинска защита "   стана ясно, че няма съответна статистика за глобените в региона. Той ни даде обещание, че я сътвори и след месец ще даде информация от нея.

Екипът на Plovdiv24.bg се свърза месец по-късно с него, с цел да разберем има ли основана такава и има ли извършители. 

От него разбрахме, че са глобени общо 29 автомобила в региона на архитектурно-исторически резерват  " Старинен Пловдив “.

Едни от тях са на ул. " 4 януари " и то в разнообразни категории:

При знак за неразрешено паркиране са 9 броя коли, а 3-ма от нарушителите са спрели до друго МПС. Санкциониран за прекъсване отляво в посока на придвижването е единствено един жител, а върху тротоара - двама. Още трима души са санкционирани за погрешно прекъсване на улицата.

На ул. " Княз Церетелев " са глобени петима, спрели върху тротоар. Знакът за неразрешено прекъсване не е бил забелязан от един жител на ул. " Стоян Чалъков ".

Заловените извършители на улица " Съборна " са били 3-ма. На улиците " Зора " и " Тодор Хрулев " са хванали по 1 извършител, спрял върху тротоар. 

Директорът на " Общинска защита "   ни увери, че автопатрул посещава резервата и през почивните дни, както и в следобедните часове при съответното работно време.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР